Om oss

Acreb Mark & Grund AB är ett familjeägt företag i Stockholm där vi med vår samlade kompetens alltid arbetar effektivt för att ge en trygg och professionell entreprenad. Vi är ett mellanstort företag men ser på oss själva som en stor välorganiserad familj.

 

 

Bred erfarenhet av markarbete

Vi har bred erfarenhet av mark och grundarbeten och samlad kunskap inom både bygg- och anläggningsbranschen. Det har gett oss en djupare insikt i hur avgörande detaljerna vid det tidiga markarbetet är för att uppnå ett slutresultat av högsta kvalitet. Den breda kompetens vi samlat på oss delar vi gärna med oss av till dig.

 

Från sprängningens första borrhål till stensättningens sista fog 

Du som är beställare ska alltid vara trygg i att du får ett professionellt bemötande och exceptionellt utförande. Vi är stolta över våra yrken och lägger stort värde i att alltid leverera ett slutresultat av högsta kvalitet. Vår personal är kompetent, erfaren och noga utvald för att kunna nå våra högt ställda krav.

 

Vi är totalentreprenörer inom markarbete

Vi tycker inte att du som vår uppdragsgivare ska behöva kontakta och organisera flera olika entreprenörer – därför valde vi att bli kompletta och erbjuda en total entreprenad av mark och anläggning. Det har varit mycket uppskattat genom åren då det sparar tid, är kostnadseffektivt och ger en samlad garanti och försäkring.

Några av de områden vi har specialiserat oss på är grundgjutning, bergsprängning, husgrund och dränering. Vi åtar oss uppdrag inom Stockholm med omnejd.

 

Välkommen att kontakta oss

Det är lätt och roligt att anlita oss! Det krångligaste med oss är vårt företagsnamn, resten är en spännande process där vi tar hand om allt. Från byggstart till färdigt resultat.

 

Hamit Tuncer

Acreb Mark & Grund – Din markentreprenör i Stockholm!