Referenser

“När vi skulle bygga hus och behövde hjälp med markentreprenaden pratade vi med ett stort antal entreprenörer men valde ACREB då de redan i första mötet framstod som pålitliga, hjälpsamma och genuint trevliga och lätta att ha att göra med: De var ärliga, höll vad de lovat, kommunicerade med oss så fort frågor uppstod, var flexibla och kreativa och – kanske viktigast av allt – var trevliga och kändes som en genuin samarbetspartner och kollega hela vägen och vi var enormt nöjda med slutresultatet. Vi rekommenderar dem varmt!”

-Niclas och Leyla

“Acreb Mark & Grund AB utförde dräneringsentreprenaden med en trevlig framtoning och ett professionellt sätt och var öppna och ärliga med risker vid genomförandet. Ändrings- och tilläggsarbeten kommunicerades snabbt vilket ledde till att onödiga stopp minimerades och att vi kunde ha kontroll på kostnaderna.”

-Brf Sprängskottet

“Vi vill dela med av oss av vår upplevelse med Acreb som vi anlitade till vårt hus. Redan i inledningsskedet hade de högsta servicenivå med att snabbt återkoppla med offerter och tidsplaner. Vid frågor från oss besvarades de alltid under samma dag och Acreb försökte hela tiden göra det bästa för oss. Under arbetets gång var väderleken emot oss men inte en gång vek killarna sig som utförde jobbet och de fanns alltid där för oss och gjorde jobbet efter våra önskemål även om det ibland var knepigt. Ett stort TACK till ert fina team och de varmaste rekommendationerna.”

-Malin & Daniel

”Acreb Mark och Grund hjälpte oss att förvandla vår trädgård från en trist och oanvändbar plats till en riktig trädgård där vi kan ta vara på eftermiddagssolens sista strålar. Vi anlitade Acreb för att få hjälp med de tunga jobben som att gräva bort buskar, gräs och jord samt lägga grunden för vår trall, sen snickrade vi resten själva. Vi kan varmt rekommendera Acreb. De är trevliga, professionella och de gör ett ordentligt och bra jobb!”

-Familjen Nordin